Новини

14 жовтня для України є символічною датою! Вітання голови районної державної адміністрації Андрія Дяченка





14 жовтня для України є символічною датою. 
 
Сьогодні ми відзначаємо відразу чотири свята, які є значними для нашої країни. День захисників і захисниць України, Покрова Пресвятої Богородиці, яка вважалася покровителем українського воїнства в різні часи, 79-ту річницю створення УПА та День українського козацтва.
 
Тож прийміть найщиріші вітання з нагоди цих знакових для кожного українця свят!
 
У День захисників та захисниць України ми вшановуємо пам’ять і схиляємо голови у жалобі за тими, хто віддав життя за Україну. На превеликий жаль, в Червоноградському районі є сім’ї загиблих, які поклали свої життя захищаючи національну єдність та територіальну цілісність держави. Світла пам’ять про них навіки житиме в наших серцях.
 
У цей день також вітаю всіх небайдужих та свідомих громадяни, які своєю працею, сумлінною професійною діяльністю, волонтерською роботою забезпечують захист нашої держави у всіх сферах життя.
 
Честь і слава тим, хто зі зброєю в руках протистоїть ворогу на передовій лінії фронту. Тим, хто допомагає бійцям на Сході, опікується родинами військовослужбовців. Нехай Пресвята Богородиця береже вас під своїм Покровом!
 
Від імені Червоноградської районної державної адміністрації та від себе особисто вітаю усіх, хто носить високе звання захисника та захисниці України!
Від щирого серця бажаю добра, щастя, злагоди і достатку кожній родині. Здоров'я і довголіття ветеранам, успішної служби солдатам і офіцерам. Нехай це свято відважних і патріотичних людей завжди буде мирним і радісним!
 
Зі святом!
 
Слава Україні!
 
Героям слава!