Новини

Відбувся комісійний виїзд щодо облаштування сервісної зони на під’їзді до міжнародного автомобільного пункту пропуску





20 липня, відбувся комісійний виїзд щодо облаштування сервісної зони на під’їзді до міжнародного автомобільного пункту пропуску "Угринів - Долгобичув".

У ньому взяли участь: голова Червоноградської райдержадміністрації Андрій Дяченко, голова Сокальської міської ради Сергій Касян та староста Сава Володимир, представник служби автомобільних доріг у Львівській області Віктор Крупа, начальник відділу дорожнього господарства та транспорту Червоноградської РДА Степан Шевчук.

Згідно проектно-кошторисної документації заплановано такі роботи:
- влаштування нового дорожнього асфальтобетонного покриття від дороги Р-15 Ковель-Володимир-Волинський-Червоноград-Жовква до пункту пропуску "Угринів-Долгобичув" на автомобільній дорозі Т-14-08 Угринів-Хоробрів (протяжністю 8км);
- влаштування посадкових площадок та підходів до них;
- влаштування з’їздів;
- розширення на смузі розвороту для транспортних засобів;
- влаштування перехідно-швидкісних смуг на примиканні до центральної дороги Р-15;
- влаштування тротуарів та велодоріжок (від пункту пропуску "Угринів-Долгобичув" до с.Нісмичі)
- влаштування дорожньої розмітки з встановленням дорожніх знаків, тощо.
Роботи розпочнуться орієнтовно у вересні 2021року. Переможцем тендеру на виконання вищевказаних робіт визначено підрядну організацю ТзОВ «Дрог-Буд».
А також, в ході виїзду було обстежено та складено акт по ремонту моста через річку Варяжанка на відрізку дороги Т-14-08 Угринів-Хоробрів , та подано пропозиції щодо усунення недоліків Службі автомобільних доріг у Львівській області, яка є балансоутримувачем даної дороги.