Новини

Рік завершується хорошими подіями!





Сьогодні, 29 грудня, дітям-сиротам вручили ключі та права власності на квартири. Відтак четверо дітей з Радехівської громади та одна дитина з Червоноградськї громади Червоноградського району отримали таке омріяне власне житло.

"Дуже хочу, щоб ці молоді люди у нових домівках відчули домашнє тепло та  жили у справжньому затишку та добробуті.  І я обіцяю, що в наступному році забезпечення житлом дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, та осіб з їх числа,  і надалі залишиться одним із пріоритетних завдань в системі соціального захисту у Червоноградському районі. Дякую депутатському корпусу усіх рівнів за підтримку таких важливих програм! Дякую керівникам громад! Ми маємо пам‘ятати, що спільні зусилля завжди дають хороший результат»,- зазначив очільник району Андрій Дяченко. 

Нагадаємо, квартири придбані завдяки реалізації Регіональної, районної та місцевих програм забезпечення житлом дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування та осіб з їх числа у Львівській області.  

Придбання житла сиротам здійснюється з різних джерел фінансування, зокрема:

-з обласного бюджету 40%;

-по програмі з Червоноградського районного бюджету 40%;

-по програмі з територіальних громад 20%.